Євро-2024. Новини з табору збірної України: прибуття Довбика, черговий іменинник та два тренування

01.06.2024

Українська команда продовжує підготовку до Євро-2024

 

Уранці 31 травня збірна тренувалася на тому самому полі, що й позавчора, — аматорського клубу «Ельтерсдорф» з Ерлангена. Перед початком заняття хлопці влаштували живий коридор для сьогоднішнього ювіляра, Георгія Бущана, та нещодавнього іменинника — Віталія Миколенка. Традиційні дружні стусани з обох боків під час пробігання через шеренгу з товаришів пожвавили атмосферу перед початком ранкової роботи.


Уранці збірна тренувалася на тому самому полі, що й учора, — аматорського клубу «Ельтерсдорф» з Ерлангена. Перед початком заняття хлопці влаштували живий коридор для сьогоднішнього ювіляра, Георгія Бущана, та нещодавнього іменинника — Віталія Миколенка. Традиційні дружні стусани з обох боків під час пробігання через шеренгу з товаришів пожвавили атмосферу перед початком ранкової роботи.

По обіді до національної команди приєднався найкращий бомбардир Ла Ліги Артем Довбик. Новоспечений «Пічічі» прилетів до Мюнхена рейсом із Барселони. Відтак єдиним гравцем, який ще має прибути до табору синьо-жовтих, є Андрій Лунін, чий «Реал» післязавтра зіграє у фіналі Ліги чемпіонів із дортмундською «Боруссією».

Перед початком вечірнього тренування головний тренер Сергій Ребров вручив 30-річному імениннику Георгію Бущану символічну футболку із 30-м номером, а партнери дружно поаплодували голкіперу. Після цього новоприбулий Артем Довбик пробіг таким самим живим коридором із партнерів, як і Віталій Миколенко та Георгій Бущан уранці: нічого не зробиш — традиції є традиції!

Вечірня сесія відбулася на тренувальній базі клубу другої бундесліги «Гройтер Фюрт». Це заняття розпочалося з традиційної пробіжки та вправ на розтягнення й активацію мʼязів. З обіду в Баварії почав падати дощ, і тренерський штаб вимагав від навісів підійти до роботи на полі максимально розігрітими.

Тримання мʼяча, пасинг із завершенням — це те, над чим працювали хлопці ввечері. Також відбулися ігрові серії, в яких збірники виконували тактичні завдання, поставлені головним тренером Сергієм Ребровим.

Після насиченого робочого дня та двох тренувань чимало гравців допрацьовували у тренажерному залі. На початку збору перед фінальним турніром Євро збірники усвідомлюють, наскільки важливою є функціональна готовність та фізична витривалість.

Склад збірної України
Воротарі: Георгій Бущан («Динамо» Київ), Анатолій Трубін («Бенфіка» Лісабон, Португалія), Андрій Лунін («Реал» Мадрид, Іспанія).

Захисники: Микола Матвієнко, Юхим Конопля, Валерій Бондар (усі — «Шахтар» Донецьк), Олександр Тимчик («Динамо» Київ), Віталій Миколенко («Евертон» Ліверпуль, Англія), Ілля Забарний («Борнмут», Англія), Олександр Сваток (СК «Дніпро-1» Дніпро), Максим Таловєров (ЛАСК Лінц, Австрія), Богдан Михайліченко («Полісся» Житомир).

Півзахисники: Андрій Ярмоленко, Микола Шапаренко, Володимир Бражко (усі — «Динамо» Київ), Тарас Степаненко, Олександр Зубков, Георгій Судаков (усі — «Шахтар» Донецьк), Олександр Зінченко («Арсенал» Лондон, Англія), Віктор Циганков («Жирона», Іспанія), Михайло Мудрик («Челсі» Лондон, Англія), Сергій Сидорчук («Вестерло», Бельгія), Руслан Маліновський («Дженоа» Генуя, Італія).

Нападники: Артем Довбик («Жирона», Іспанія), Роман Яремчук («Валенсія», Іспанія), Владислав Ванат («Динамо» Київ).

Резервний список: Дмитро Різник, Данило Сікан (обидва — «Шахтар» Донецьк), Денис Попов, Віталій Буяльський, Владислав Кабаєв (усі — «Динамо» Київ), Єгор Ярмолюк («Брентфорд», Англія).

Зазначимо, що національна команда України розпочала підготовку до фінального турніру 30 травня. 3 червня в німецькому Нюрнберзі наша збірна проведе товариський матч із господарями Євро-2024 . Початок зустрічі — о 21:45 за київським часом.

Наступного дня синьо-жовті вилетять до Варшави. У столиці сусідньої держави українці зіграють наступний підготовчий і водночас товариський матч — із Польщею 7 червня. Початок зустрічі — о 21:45 за київським часом.

Заключною грою передтурнірного збору стане поєдинок із національною командою Молдови 11 червня в Кишиневі. Початок зустрічі — о 19:00 за київським часом.

Наступного дня, 12 червня, збірна прибуде до місця постійної дислокації на Євро-2024 — містечка Вісбаден.

Календар матчів групи Е на Євро-2024

17.06. Румунія — Україна. «Арена Мюнхен». Мюнхен. 16:00

17.06. Бельгія — Словаччина. «Франкфурт-Штадіон». Франкфурт-на-Майні. 19:00

21.06. Словаччина — Україна. «Дюссельдорф-Арена». Дюссельдорф. 16:00

22.06. Бельгія — Румунія. «Штадіон Кельн». Кельн. 22:00

26.06. Словаччина — Румунія. «Франкфурт-Штадіон». Франкфурт-на-Майні. 19:00

26.06. Україна — Бельгія. «Арена Штутгарт». Штутгарт. 19:00

Час початку матчів — київський.

 

За матеріалами УАФ

Фотографии

Євро-2024. Новини з табору збірної України: прибуття Довбика, черговий іменинник та два тренування Євро-2024. Новини з табору збірної України: прибуття Довбика, черговий іменинник та два тренування Євро-2024. Новини з табору збірної України: прибуття Довбика, черговий іменинник та два тренування Євро-2024. Новини з табору збірної України: прибуття Довбика, черговий іменинник та два тренування Євро-2024. Новини з табору збірної України: прибуття Довбика, черговий іменинник та два тренування Євро-2024. Новини з табору збірної України: прибуття Довбика, черговий іменинник та два тренування Євро-2024. Новини з табору збірної України: прибуття Довбика, черговий іменинник та два тренування Євро-2024. Новини з табору збірної України: прибуття Довбика, черговий іменинник та два тренування Євро-2024. Новини з табору збірної України: прибуття Довбика, черговий іменинник та два тренування Євро-2024. Новини з табору збірної України: прибуття Довбика, черговий іменинник та два тренування Євро-2024. Новини з табору збірної України: прибуття Довбика, черговий іменинник та два тренування Євро-2024. Новини з табору збірної України: прибуття Довбика, черговий іменинник та два тренування Євро-2024. Новини з табору збірної України: прибуття Довбика, черговий іменинник та два тренування

bigmir)net TOP 100